Inspectie

Rookkanaal inspectie

In sommige situatie is een inwendige inspectie van uw kanaal noodzakelijk. Denk hierbij aan een schade indexering na brand, na het nestelen van vogels, of gewoon omdat u uw rookkanaal niet vertrouwd. Wij controleren de schoorsteen door middel van een inspectie met camera. Hiermee kunnen wij de conditie van de schoorsteen van binnen vaststellen. We beschikken over een uiterst moderne camera, deze geeft een optimaal beeld van de opnames.

Ventilatiekaal inspectie

Met een inspectie van het ventilatiekaal kunnen wij de onderhoudsnoodzaak in kaart brengen. Maar ook verstoppingen of defecten opsporen. Dit met onze moderne camera welke 360 graden kan roteren is uw kanaal tot het kleinste hoekje geen geheim voor ons.

Drone inspectie

Met deze dienstverlening richten wij ons voornamelijk op industriële gebouwen, maar uiteraard overal waar een veilige toegang op daken en schoorstenen niet of niet gemakkelijk mogelijk is. Wij kunnen met dit hulpmiddel de opening van bovenaf bekijken of er een geen blokkades aanwezig zijn. Ook kan de aanslag of de staat van de schoorsteenkap worden bekeken.

Camera inspectie

  • Rookkanaal incl. een veegbeurt € 210,-
  • Inspectie ventilatiekanaal prijs op aanvraag
  • Drone inspectie prijs op aanvraag.