Schoorsteenvegen

Voorkom een vervuilde of verstopte schoorsteen, vrijwel iedere Nederlandse opstal en inboedel verzekering adviseert om minstens eens per jaar de schoorsteen te laten vegen. Het verbond van verzekeraars raadt aan om altijd een gespecialiseerd bedrijf hiervoor in te schakelen voor onderhoud en controle. Omdat schoorsteenvegen geen beschermd beroep is, is niet elk bedrijf in onze sector betrouwbaar. Een schoorsteenveger die aangesloten is bij de ASPB, voldoet aan alle eisen van de verzekeraars. De vegers van B&E Vegers zijn lid van ASPB.

Prijzen schoorsteenvegen

De prijzen zijn inclusief BTW voor regio Zeeland / Noord-Brabant. Het vervangen van uw bestaande schoorsteenkap is in overleg mogelijk.

Schoorsteen vegen Camera inspectie Vogelnest verwijderen Creosoot Frezen
Eén rookkanaal € 65,=
Tweede rookkanaal € 30,=
Inclusief vegen € 210,= Totaal € 105,= Totaal € 95,=
Bestel nu een ervaren schoorsteen veger van B&E Vegers
Na uw aanmelding reageren op werkdagen binnen 24 uur met een voorstel voor een uitvoerdatum

Uw volledige naam*

Uw adres*

Uw postcode*

Uw woonplaats*

Email*

Telefoon*

Opmerking*

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar

Op werkdagen tussen 08:00 en 17:00  staat onze medewerker klaar uw telefonisch te woord te staan of uw aanvraag per e-mail te beantwoorden

Ervaring & vakmanschap

Ervaring & vakmanschap

Voor elke situatie hebben wij de expertise in huis om u op passende wijze te helpen. Naast het schoorsteenvegen kunnen wij u eveneens helpen met camera inspectie, rookgasmetingen, creosoot verwijderen en vogelnesten verwijderen.

Snel geregeld

Snel geregeld

Dagelijks rijden wij met schoorsteenteams door vrijwel geheel Zeeland en een deel van Brabant. In veel gevallen kan uw schoorsteen binnen 14 werkdagen
geveegd worden.

Al jaren een begrip

Al jaren een begrip

Onze schoorsteenveeg service biedt u de zekerheid van jarenlang kennis en ervaring van vele vakbekwame gespecialiseerde schoorsteenvegers. Bij uitvoering van onze werkzaamheden ontvangt u een bewijs van onderhoud.